ATT GE SIG IVÄG OCH KOMMA TILL ETT NYTT LAND.

Laddar Karta...

Datum/Tid
29/10/2019
19:00 - 21:00

Plats
Fredens Hus Göteborg


ATT GE SIG IVÄG OCH KOMMA TILL ETT NYTT LAND. Vad och hur ska man göra för att bli en del av det nya samhället man har hamnat i?

 Talare: Marina Andersson: Kom och lyssna till en gripande men också en hoppfull berättelse med drömmar och visioner för framtiden!

Marina är kristen Assyrier/Syrian från Turkiet. Hon är själv är flykting. Hon har skrivit boken Farväl! Välkommen hem. Hon berättar och inbjuder till samtal.

Fika

Kostnad: Fri

Vägbeskrivning: Fredens Hus Gbg ligger i Aktivitetshuset i Hammarkullen, Bredfjällsgatan ingång G som vetter emot Hammarkullestationen (för spårvagnar, 4, 9 eller 8 mot Angered) vid Hammarkulletorget. Ingången är INTE från gatan. Från entrén till stationen gå RAKT fram c:a 100 meter till två 9-våningshus. Välj det vänstra och gå inte förbi det utan sväng vänster till ingång G som finns efter c:a 20 m.

Arrangör: Fredens Hus Göteborg med stöd av SENSUS.

Detta är del i ett program samma tid och plats 3/9-10/12-19: Höstprogrammet FHG Hammarkullen tisdagskvällar 2019. Affisch. Det ges här i en längre version med tillägg: Höstprogrammet tisdagskvällar FHG, Hammarkullen med tillägg.

Marina Andersson 29 oktober

www.fredenshusgoteborg.se
Se särskilt menyn Aktiviteter.