KONSTRUKTIV KONFLIKTHANTERING

Laddar Karta...

Datum/Tid
15/10/2019
19:00 - 21:00

Plats
Fredens Hus Göteborg


Vägbeskrivning: Fredens Hus Gbg ligger i Aktivitetshuset i Hammarkullen, Bredfjällsgatan ingång G som vetter emot Hammarkullestationen (för spårvagnar, 4, 9 eller 8 mot Angered) vid Hammarkulletorget. Ingången är INTE från gatan. Från entrén till stationen gå RAKT fram c:a 100 meter till två 9-våningshus. Välj det vänstra och gå inte förbi det utan sväng vänster till ingång G som finns efter c:a 20 m.

I den här workshoppen kommer vi undersöka hur vi kan hantera konflikter                      konstruktivt och  likvärdigt. Workshoppen är för dig som vill utmana vanliga reaktioner och pröva nya sätt att agera. Vi arbetar med en konflikthanteringsmodell utarbetad av den belgiska ickevåldstränaren Pat Patfoort. Modellen utgår ifrån att det är bra att vara olika och att när olikheter krockar behövs förståelse för både sig själv och den andre för att hitta en hållbar lösning.

Talare och tränare: Kajsa Svensson, teaterpedagog, som driver InterAct. Hon arbetar med mångfaldsfrågor, interkulturell kompetens och konflikthantering på arbetsplatser.

Fika

Kostnad: Fri

Arrangör: Fredens Hus Göteborg i samarbete med SENSUS.

Detta är del i ett program samma tid och plats 3/9-10/12-19: Höstprogrammet FHG Hammarkullen tisdagskvällar 2019. Affisch. Det ges här i en längre version med tillägg: Höstprogrammet tisdagskvällar FHG, Hammarkullen med tillägg.Där kan du läsa mer om Kajsa Svensson och om kvällens program.

www.fredenshusgoteborg.se/aktiviteter

Konstruktiv konflikthantering. enligt Pat Patfoort.15 oktober