Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala digitalt

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
19/04/2021 - 21/04/2021
Hela dagen

Plats


Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala

Här bokar du din biljett till Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala! Observera att MR-dagarna i Uppsala kommer att genomföras helt digitalt. Biljetterna ger dig en inloggning till vår digitala plattform och tillgång till samtliga seminarier 19-21 april samt hela tre månader efter forumet.

I samband med att konferensen startar den 19 april kommer det även att gå att registrera sig kostnadsfritt till begränsade delar av konferensen, bland annat utställningar och miniseminarier.

Villkor och information

  • När din bokning är klar får du en bekräftelse med en inloggningskod till den e-post som du angett vid registreringen. Var därför noga med att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Har du inte fått en bekräftelse inom 24 timmar efter din beställning, vänligen kontakta MR-dagarnas kansli.
  • Det är först till kvarn som gäller till alla programmets olika delar.
  • MR-dagarna reserverar sig för eventuella ändringar i programmet.
  • Betalning: Du kan betala med kort direkt via nätet eller välja fakturabetalning. Vi tillämpar 20 dagars betalningstid.
  • Ångerrätt: Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning skett är du därför bunden av ditt köp. Avbokning är dock möjlig fram till den 15 mars 2021, vid avbokning tillkommer avbokningsavgift på 500 kr/biljett. Det går även att överlåta biljetten till en annan person kostnadsfritt (kontakta då MR-dagarnas kansli).

Har du frågor om MR-dagarna, biljettköp, bokning av skolklass, tillgänglighet eller andra frågor om evenemanget, kontakta då info@mrdagarna.se

Det går här nedan inte att klicka sig fram. Du måste söka på nätet: https://invitepeople.com/events/12645
Att du får denna information här och inte kan anmäla dig är för att du ska se priserna och valen.

Anmäl dig här

Inträdesbiljetter Pris Välj antal
Myndigheter & företag 1 300 SEK
Ideella organisationer, privatpersoner, lärare 450 SEK
Studenter, arbetslösa, pensionärer, ungdomar upp till 20 år 145 SEK