Rasism och gängkriminalitet. IKFF-webbinarium på Zoom.Anmälan senast 23 nov.

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
25/11/2020
19:00 - 21:00

Plats


Hej alla fredsvänner!

Hoppas ni alla mår bra i pandemin. I styrelsen har vi beslutat att ställa in alla aktiviteter på grund av de nya rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Det innebär att studiekvällen idag är inställd.
Vi håller även på att fundera på andra aktiviteter som kan göras istället. Det kommer troligen att bli digitalt vilket kan försvåra för många. Ni är dock välkomna att höra av er så kanske vi kan hjälpas åt med tekniken.
Ni är även välkomna att delta på webbinariet “Rasism och Gängkriminalitet” som kommer att hållas den 25 november kl 19-21. Onsdagen den 25 november kl 19-21. Medverkande: Camila Salazar Attias, kriminolog på Fryshuset och Ihsan Kellecioglu från Reform Society.
Välkommen att anmäla dig via e-post till styrelsen@ikff.se  senast 23 november så skickar vi dig en länk för uppkoppling via zoom. Webinariet inleds med en liten genomgång av zoom-funktioner.
Under tiden vill vi passa på att säga att WILPF (Women’s International League For Peace and Freedom, vår internationella avdelning) håller på att uppdatera sin maillista. Så en kan signa upp sig här https://www.change.wilpf.org/ och samtidigt kolla på deras video om vår organisation.
Gällande den svenska delen så sköter IKFF Sverige, om ni inte får mail från IKFF Sverige så kan ni maila cerese.olsson@ikff.se. Förbundsstyrelsen som leder IKFF Sverige skickar ut mail om vad Förbundsstyrelsen gör och aktiviteter. Om ni inte får mail från förbundsstyrelsen så kan ni maila styrelsen@ikff.se
Fredliga hälsningar,
Felicia – ordförande Göteborgskretsen IKFF